„Az embernek harmóniában kell élnie önnön természetével. Ehhez előbb meg kell ismernie önmagát, majd a felismert igazságokhoz kell igazítania az életét. Önmagunk megismerése kaland, amely váratlan messzeségekbe és mélységekbe vezet.”

(C.G. Jung)
  • image01

MAGAMRÓL

Mindig is szerettem volna, hogy egyszer olyan szakmám legyen, amelyet szívből, teljes odaadással, szeretettel és magas szakmai kompetenciával tudjak végezni. Azt is tudtam, hogy mindenképp emberekkel szeretnék foglalkozni. Az egyetemen, a pszichológiai tanulmányaim végzésekor éreztem azt, hogy igen, megérkeztem.  

Tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia alap és Klinikai és Egészségpszichológia mester szakirányon végeztem Pro Universitate kitüntetéssel. Az egyetemi évek alatt a KAPSZLI elnöke voltam, ahol pszichológiai rendezvényeket szerveztünk a laikus közönség számára. Mindig is fontos volt számomra a hitelesség és hogy szaktudásomat minél jobban elmélyítsem, így folyamatosan képzem magam tanfolyamok, önismereti órák és szupervízió keretében. 2017-ben végeztem el és kaptam meg coach és mediátori végzettségemet. 2018-ban kezdtem a Magyar Családterápiás Egyesületnél család- és párterápiás képzésemet. Jelenleg a Szegedi egyetem egészségpszichológiai szakpszichológus képzésén veszek részt. 

Karrierem során az élet különböző területeire láthattam rá. Dolgoztam gyerekekkel, addiktológiai központban szenvedélybetegekkel, tüdőkórház rehabilitációs és onkológiai osztályán és hospice betegekkel. Jelenleg is a Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgáltató hospice munkatársa és a Pszichopont pszichológiai témájú rendezvények egyik alapítótagja és szervezője vagyok.

Munkám során rendszerszemléletben dolgozom, mely által egy újfajta perspektívából láthatunk rá negatív transzgenerációs mintáinkra, nehézségeinkre, elakadásainkra, ezáltal tudjuk a problémát megvizsgálni, új erőforrásokra rálátni és a változás útjára rálépni. A konzultációk alkalmával célom a másikat meghallgatva, egy védett, biztonságos, meleg, elfogadó légkört teremteni, hisz ezáltal tudnak a klienseim is őszintén kapcsolódni a hozott problémáikhoz, érzéseikhez, élethelyzeteikhez és nem utolsó sorban önmagukhoz. Így fogja megtalálni a megoldást problémáira, fejleszteni önmagát, jobb kapcsolódást létrehozni a környezetével és önmagával. 

 

Társasági tagság

Magyar Családterápiás Egyesület

 

Továbbképzések

 

2021            80 órás Család- és párterápiás Szupervízió /Túry Ferenc/

2020            80 órás Család- és párterápiás Szupervízió /Kozma-Vízkeleti Dániel/

2019 -foly.   Alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus szakképzés /Szegedi Tudományegyetem BTK/   

 

2019            Mesterséges megtermékenyítéstől a szülés utáni depresszióig tréning /Vadaskert Alapítvány/

 

2017-2018   50 órás Autogén tréning

 

2017-2018   150 órás Család és párterápiás Alapképzés /Kozma-Vízkeleti Dániel/

 

2017            70 órás Mediátor Képzés /Ferenczi Andrea/

 

2017            Coach képzés pszichológusoknak az ICF akkreditáció követelményei szerint /Németh Zita/

 

2016 -foly.   Családterápiás egyéni önismeret 150 óra /Kiképző/

 

2014- 2015   150 órás Fókusz önismeret