„Az embernek harmóniában kell élnie önnön természetével. Ehhez előbb meg kell ismernie önmagát, majd a felismert igazságokhoz kell igazítania az életét. Önmagunk megismerése kaland, amely váratlan messzeségekbe és mélységekbe vezet.”

(C.G. Jung)
  • image01

Magamról

Számomra mindig is fontos volt, hogy egyszer olyan szakmám legyen, amelyet teljes szívből, szakmai kompetenciával tudjak végezni. Ugyanakkor tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, majd pszichológiai tanulmányaim végzésekor éreztem azt, hogy igen, megérkeztem: azért szeretnék tanulni és dolgozni, hogy az emberek lelki egészségéért tehessek, konfliktusos vagy nehéz élethelyzeteikben segíthessek.

Tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia alap és Klinikai és Egészségpszichológia mester szakirányon végeztem Pro Universitate kitüntetéssel. Az egyetemi évek alatt a KAPSZLI pszichológus hallgatói kör elnöke voltam. 2017-ben elvégeztem Németh Zita szakpszichológus, ACC-coach ICF coach tanfolyamát illetve Ferenczi Andrea és Bánfalvi Katalin mediátor képzését. 2018-ban család és párterápiás alapképzettségemet a széles körben elismert kiképző családterapeutánál, Kozma-Vízkeleti Dánielnél szereztem. 

Karrierem során dolgoztam rehabilitációs osztályon gyerekekkel, voltam pszichológus fesztivál ambulanciáján és vezettem telefonos tanácsadást.  Jelenleg a Törökbálinti Tüdőklinika Onkológiai és Rehabilitációs osztályán dolgozom illetve a Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgáltató hospice munkatársa vagyok.

Mindig is fontos volt számomra a hitelesség és hogy szaktudásomat minél jobban elmélyítsem. Szeretem a problémákat több szempontból látni és az adott helyzetben a tőlem telhető legnagyobb szakértelemmel megoldani. Így folyamatosan képzem magam tanfolyamok, önismereti órák és szupervízió keretében. 

Társasági tagság

        Magyar Családterápiás Egyesület

Továbbképzések:

         2019: Hospice képzés

         2019: Gyógyító képzelet- Simonton módszer /Dr.Prezenszky Zsuzsanna/

         2017-2018: 50 órás Autogén tréning /Kövesdi Andrea/

         2017-2018: 150 órás Család és párterápiás Alapképzés /Kozma-Vízkeleti Dániel/

         2017: 70 órás Mediátor Képzés /Ferenczi Andrea/

         2017: Coach képzés pszichológusoknak az ICF akkreditáció követelményei szerint /Németh Zita/

         2016 -foly.: Családterápiás Önismeret /Kiképző/

         2016-2017: SOULító kortárs segítő képzés

         2014- 2015: 150 órás Fókusz önismeret              

         2014: Fókusz módszer I. tanfolyam (20 óra) /Kántor Árpád/